LEADJABBER BLOGG

En blogg om LeadJabber, e-postmarkedsføring, 
marketing automation og smarte chatbots.

Prospektering - Finn rett kontaktperson til epostkampanjer

Epost-prospektering er en vital del av det å lykkes med dine epost-kampanjer. Her er noen tips for å finne de riktige kontaktpersonene.

Les mer
E-post markedsføring tips: 10 ting å huske på

Det vi alle ønsker når vi driver med e-post markedsføring er høye åpne rater, mange klikk og mange konverteringer. Målet med e-posten er ofte å få til et person til person møte eller telefon møte med en mulig fremtidig kunde.

Les mer
E-post database: Det handler ikke om å ha flest kontakter

Det er viktig å holde e-post databasen up to date. Målet burde ikke være å få størst mulig liste for å sende e-poster og nyhetsbrev.

Les mer
Beste tidspunkt å sende e-post

Etter at du har segmentert ut hvem du skal sende til og du har lagd en e-post som du mener har godt innhold, rett design og en sterk tittel, er neste steg å finne beste tidspunkt å sende e-posten din.

Les mer
E-post tittel: Hvordan skjære gjennom støyen

Hvordan skriver du en e-post tittel som skjærer gjennom støyen? Riktig valg av e-post tittel er helt avgjørende for at e-posten har suksess.

Les mer
E-post med kun tekst eller e-post med design

I dette innlegget skal jeg forklare forskjellen mellom e-post med kun tekst og e-post med design. Det er ikke noe 100% fasit på hva som er best, selv om mange nok vil ha en mening om det.

Les mer
Hvordan skrive god tekst til dine e-poster?

I dette innlegget skal jeg forsøke å forklare hvordan en god tekst i dine e-postkampanjer kan utgjøre en forskjell.

Les mer
E-post Segmentering: Mindre lister, større fokus

E-post segmentering handler om å skille ut e-postlisten i mindre lister basert på ulike kriterier. Finn ut hvorfor du bør gjøre det og hvordan du kommer i gang.

Les mer
Fordeler med Conversational Marketing

Conversational Marketing gir deg dialog i sanntid, er skallerbart, og har en personlig tilnærming ulikt tradisjonell markedsføring og salg.

Les mer
Vår strategi for bruk av chatbot

Bruk av chatbots kan lett bli en frustrerende opplevelse. Alle har nok hatt en “god dag mann økseskaft” opplevelse med dagens chatbots.

Les mer
LeadJabber er marketing automation software
for å skaffe nye leads og ha en god dialog
med kunder. Automatisering. Alltid.
© Copyright 2020 - Compile AS - All Rights Reserved
BLOGG
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram