Om Oss

Hvem er vi

Komme i kontakt?

Gå over til kontaktsiden vår og send oss en e-post eller ring oss.
Kontakt oss
Lederteamet vårt representerer en gruppe gründere som selv har opplevd kampene med å generere nok leads, uendelig kalde telefoner, booke nok møter og ganske enkelt close nok avtaler. Både ved å gjøre det selv og ved å administrere store B2B-salgsteam. Noen er også tidligere gründere.

I tillegg til sterk salgs- og markedsføringsbakgrunn, består teamet av en meget erfaren CTO i Rune Storkås, som også er hovedgrunnleggeren av selskapet. Han driver produktutvikling fra et teknisk perspektiv og er også et sentralt medlem av styret.

LeadJabber ble grunnlagt i 2013 og startet med å fokusere på prosessautomatisering for tung industri med store produksjonsanlegg. Etter en vellykket produktlansering solgte vi programvaren til et partnerselskap som kunne ta den til neste nivå, ettersom vi rett og slett ønsket å fokusere på automatisering av salgs- og markedsføringsprosesser i stedet for produksjonsprosesser.

LeadJabber endret derfor retning i 2017 og utviklet en helt ny programvare med samme teknologi og algoritmer. Siden den gang har selskapet forvandlet seg til en Sales Engagement Platform (SEP) -leverandør med sin egen LeadJabber-programvare, og vi lever og puster vår lidenskap for å hjelpe selskaper med å optimalisere B2B-salget! Vi genererer nå utrolige resultater for våre kunder ved å tilby den unike programvaren vår, men også tilby kompetansen og erfaringen til våre medarbeidere.

Visste du?

Vi har Martin Da Veiga og Pedram Kafroodi på laget vårt. De er to av Norges mest anerkjente og tildelte salgstrener og avtaler. De ble begge med i LeadJabber-teamet fra januar 2021 og er også aksjonærer. Vi er så glade for å ha dem ombord og tilby ekspertisen til kundene våre!
Rune Storkås
Chairman of the Board and CTO
Øystein Storkås
CEO and board member
Emil Lindegaard
COO and board member
Ole Mathis Eng
Board member
facebook-squarelinkedin-squarelinkedinangle-downpencildatabaseenvelopegraduation-hatbookuserscalendar-fulllaptop-phonebubblechart-barsrocketsyncmagnifierarrow-rightlayersfunnel