Om oss

Lederteamet vårt representerer en gruppe gründere som selv har opplevd kampene med å generere nok leads, uendelig kalde telefoner, booke nok møter og ganske enkelt close nok avtaler. Både ved å gjøre det selv og ved å administrere store B2B-salgsteam. Noen er også tidligere gründere.
I tillegg til sterk salgs- og markedsføringsbakgrunn, består teamet av en meget erfaren CTO i Rune Storkås, som også er hovedgrunnleggeren av selskapet. Han driver produktutvikling fra et teknisk perspektiv og er også et sentralt medlem av styret.

LeadJabber ble grunnlagt i 2013 og startet med å fokusere på prosessautomatisering for tung industri med store produksjonsanlegg. Etter en vellykket produktlansering solgte vi programvaren til et partnerselskap som kunne ta den til neste nivå, ettersom vi rett og slett ønsket å fokusere på automatisering av salgs- og markedsføringsprosesser i stedet for produksjonsprosesser.

LeadJabber endret derfor retning i 2017 og utviklet en helt ny programvare med samme teknologi og algoritmer. Siden den gang har selskapet forvandlet seg til en Sales Engagement Platform (SEP) -leverandør med sin egen LeadJabber-programvare, og vi lever og puster vår lidenskap for å hjelpe selskaper med å optimalisere B2B-salget! Vi genererer nå utrolige resultater for våre kunder ved å tilby den unike programvaren vår, men også tilby kompetansen og erfaringen til våre medarbeidere.
LeadJabber gjør hele salgsteamet
ditt mer effektivt. Slutt å ringe kaldt
og haen-til-en-samtaler i stor skala.
Privacy Policy
© Copyright 2024 LeadJabber AS

Få e-bok

Vennligst legg igjen kontaktinformasjonen din nedenfor for å få tilsendt e-boken
E-bok landingsside form

Be om demo

Vennligst legg igjen kontaktinformasjonen din nedenfor for å be om en demo
Request a demo