FAQ

Ofte Stilte Spørsmål

Finner du ikke det rette svaret?

Vi prøver hele tiden å forbedre ressursene våre, og oppdaterer regelmessig. Sjekk gjerne også sitemap, kanskje du finner svaret der. Likevel,  av og til finner man ikke svaret på et problem eller en bekymring! Ikke bekymre deg, ekspertene våre er klare til å hjelpe. Kontakt support så hjelper vi deg snart. 

Hvordan kommer jeg i gang?

Det er enkelt! Du kan kontakt salg direkte via e-post eller telefon eller be om en demo. Hvis du ber om en demo, kontakter vi deg innen kort tid for å sette opp en gjennomgang. 

Må jeg installere noe?

Nei, ingen installasjon er nødvendig, LeadJabber jobber direkte fra skyen! Alt du trenger er en internettforbindelse og en datamaskin, og du er klar!

Hva er prosessen for å konfigurere LeadJabber-kontoen min?

Etter at du har opprettet en LeadJabber-konto, er det noen få trinn du må gjøre for å kunne bruke LeadJabber. For å bruke e-postautomatisering, må du sette opp noen CNAME-records for det domenet du sender e-post med. Disse får du av oss. I tillegg bør du sette opp en videresending av e-postene du mottar i kampanjene til vår "parser". Vår parser tolker e-postene, slik at du slipper manuelt å ta ut lead etter lead. Etter dette er du klar og kan begynne å sette opp kampanjene dine!

Kan jeg få hjelp til å konfigurere LeadJabber-kontoen min?

Ja, selvfølgelig kan vi hjelpe deg! Bare ta kontakt med vårt supportteam hvis du trenger hjelp, så hjelper vi deg med å sette opp alt du trenger.

Jeg har noen flere spørsmål før jeg registrerer meg ...

Selvsagt! Ikke nøl, bare kontakt oss, så vil vi gjerne svare på alle spørsmålene du har om LeadJabber og dens funksjoner.
facebook-squarelinkedin-squarelinkedinangle-downpencildatabaseenvelopegraduation-hatbookuserscalendar-fulllaptop-phonebubblechart-barsrocketsyncmagnifierarrow-rightlayersfunnel