Ofte Stilte Spørsmål

Hvordan kommer jeg i gang?
Det er enkelt! Du kan kontakt salg direkte via e-post eller telefon eller be om en demo. Hvis du ber om en demo, kontakter vi deg innen kort tid for å sette opp en gjennomgang.
Må jeg installere noe?
Nei, ingen installasjon er nødvendig, LeadJabber jobber direkte fra skyen! Alt du trenger er en internettforbindelse og en datamaskin, og du er klar!
Kan jeg få hjelp til å konfigurere LeadJabber-kontoen min?
Ja, selvfølgelig kan vi hjelpe deg! Bare ta kontakt med vårt supportteam hvis du trenger hjelp, så hjelper vi deg med å sette opp alt du trenger.
Hva er prosessen for å konfigurere LeadJabber-kontoen min?
Etter at du har opprettet en LeadJabber-konto, er det noen få trinn du må gjøre for å kunne bruke LeadJabber. For å bruke e-postautomatisering, må du sette opp noen CNAME-records for det domenet du sender e-post med. Disse får du av oss. I tillegg bør du sette opp en videresending av e-postene du mottar i kampanjene til vår "parser". Vår parser tolker e-postene, slik at du slipper manuelt å ta ut lead etter lead. Etter dette er du klar og kan begynne å sette opp kampanjene dine!
Jeg har noen flere spørsmål før jeg registrerer meg
Selvsagt! Ikke nøl, bare kontakt oss, så vil vi gjerne svare på alle spørsmålene du har om LeadJabber og dens funksjoner.
LeadJabber gjør hele salgsteamet
ditt mer effektivt. Slutt å ringe kaldt
og haen-til-en-samtaler i stor skala.
Privacy Policy
© Copyright 2023 LeadJabber AS

Be om demo

Vennligst legg igjen kontaktinformasjonen din nedenfor for å be om en demo
Request a demo