Partners

LeadJabber Partner Program

LeadJabber logo
LeadJabber søker alltid etter nye og viktige partnere og vi har allerede flere på plass. Våre partnere varierer fra å være små re-sellers, selvstendige agenter til komplett integrerte partnere.

Ta en titt på våre forskjellige partnermodeller og ta gjerne kontakt med oss for å diskutere muligheter.

RESELLER PARTNER

Reseller er en bedrifts eller byrå partner av LeadJabber som selger LeadJabber til eksisterende kunder for å utvide og vokse sin egen bedrift. Hvis du allerede har en sterk kundebase og ønsker å få markeds automatisering som en del av dine tjenester, så bør du inkludere LeadJabber i din produktportefølje. LeadJabber kan bli tilpasset til å passet din eksisterende programvare og bli skreddersydd til å passe sammen med de andre tjenestene selskapet tilbyr.

Noen fordeler ved å være LeadJabber Reseller:

 • Utvikle din kundebase verdi ved å selge LeadJabber til gode betingelser som sikrer deg repeterende lisensinntekter.

 • Vi tilbyr markedets beste betingelser for resellers, enten du er liten eller stor, og partnerskapet vil bli profitabelt for deg.

 • Utnytt og bruk vår ekspertise, verktøy og tekniske support eksperter. Vi er teamet bak deg som hjelper deg.

 • Skap nye muligheter til å vinne nye kunder sammen med oss. Jobb tett med oss. Vi har allerede mange leads som vi kan gi deg – LeadJabber hjelper deg å vokse!

 • Vi kan gjøre LeadJabber til en del av din egen programvare og merkevare. Hvis du vil kan LeadJabber være en usynlig partner som jobber i kulissene mens du bygger din egen merkevare!


Det er stor etterspørsel etter våres teknologi og det er en meget spennende tid å bli partner av LeadJabber. Ta kontakt på partner@leadjabber.no

AGENT PARTNER

Som en Agent vil du aktivt selge LeadJabber til ditt nettverk av kunder og prospekter. Når du har gjennomført et salg vil kundekontrakten være direkte mellom kunden og Leadjabber, mens du som Agent vil motta en provisjon for salget. Vi tilbyr gode betingelser for våre Agenter og du får muligheten til å arbeide selvstendig ved å være din egen sjef, samtidig som du får god støtte fra LeadJabber.

Noen fordeler ved å være LeadJabber Agent;

 • Arbeid selvstendig og få inntekter fra å utnytte nettverket ditt.

 • Vi tilbyr god betingelser og du kommer til å finne samarbeidet lønnsomt.

 • Du får tilgang til å utnytte vår ekspertise, verktøy og tekniske support eksperter. Du håndterer salget – vi håndterer support!

 • Skap muligheter til å vinne nye kunder sammen med oss. Vi har allerede prospekter vi kan gi deg for å komme i gang – vi hjelper deg til å lykkes!

 • Mulighet for personlig utvikling og videre karriere i LeadJabber om ønskelig.

Det er stor etterspørsel etter våres teknologi og det er en meget spennende tid å bli partner av LeadJabber. Ta kontakt på partner@leadjabber.no

PLATFORM PARTNER

En platform partner er gjerne et større selskap som i dag tilbyr tjenester som CRM systemer, ERP systemer, reklame og markedstjenester. Ved å være en platform partner av LeadJabber kan du bruke din LeadJabber lisens til å skape skreddersydde tjenester for dine kunder. Du får en full versjon av LeadJabber som integreres i ditt system som en egen modul du kan selge til kundene. Dette betyr at LeadJabber blir en del av ditt produkt slik at du kan tilby kundene en sømløs opplevelse av vår markedsledende programvare.

Med LeadJabber som en del av din platform, kan du tilby dette til dine kunder; 

 • ABM – Account based marketing

 • Advanced marketing automation – inkludert workflow bygge verktøy.

 • Kampanje distribusjon igjennom ulike kanaler som e-post, sms, chatbot, sosiale media og mye annet.

 • Lead generering og nettside sporing.

 • Mobilmarkedsføring.

Med vår sterke programvare bygget inn i ditt system vil du kunne tilby dine kunder noe unikt.

Det er stor etterspørsel etter vår teknologi og det er en spennende tid å bli partner med LeadJabber. Som en Platform partner kan vi tilby deg ulike forretnings modeller. Alt fra deling av omsetning til faste priser, avhengig av type partnerskap som ønskes. Vi er fleksible og ser frem til å høre fra deg.

Ta kontakt på partner@leadjabber.no

LeadJabber gjør hele salgsteamet
ditt mer effektivt. Slutt å ringe kaldt
og haen-til-en-samtaler i stor skala.
Privacy Policy
© Copyright 2023 LeadJabber AS

Be om demo

Vennligst legg igjen kontaktinformasjonen din nedenfor for å be om en demo
Request a demo