HVA ER LEADJABBER

LEADJABBER ER DIN PÅLITELIGE CO-PILOT

LeadJabber gjør hele salgsteamet mer effektivt. Stopp alle kalde telefoner og ha en-til-en-samtaler i stor skala. LeadJabber lar deg generere flere potensielle kunder, konvertere flere muligheter og overgå forventningene til kundene dine. Med vår plattform automatiserer du salgsprosessen, og frigjør tid for teamet ditt til å fokusere på å signere nye kunder og engasjement!
What is LeadJabber

OVERGÅ MÅLENE DINE I HVER 
FASE AV KUNDEREISEN

Prospektering
Sekvenser
Engager
Analytics & Rapport
PROSPEKTERING

LeadJabber prospektering

Finn kvalitetsprospekter for dine kampanjer ved hjelp av vårt prospekteringsverktøy. Verktøyet lar deg søke i firmadatabasene fra det landet du velger, samt benytter AI for å finne de rette kontaktene. Du kan også importere kontakter fra CRM-systemet ditt, laste opp kontaktlister eller opprette nye kontakter direkte i systemet vårt.
Finn ut mer
SEKVENSER

Bygg smarte dialoger 
med sekvensstyring

Sett opp automatiserte sekvenser i de kanalene dine kunder er for å engasjere potensielle kunder. Send personlige e-post i stor skala og angi oppgaver til deg selv eller dine medarbeidere. Frigjør dine representanter fra administrasjon, slik at de kan bruke mer tid på å engasjere seg med kunder. Etter at du har landet kunden, kan du også bruke systemet vårt for automatiserte oppfølginger som muliggjør kundeservice, oppsalg, utdanning av kunder og redusering av kunder som sier opp.
Finn ut mer
Engager

LeadJabber Engager

Administrer potensielle kunder og følg alle svar med Engager. Det er her alle potensielle kunder som har svart på din kampanje kommer inn som potensielle kunder. Et lead er alle som svarer deg, men du kan også justere innstillingene slik at enhver handling fra et prospekt kan gjøre det til et lead. Du kan også gjøre prospekter manuelt til et lead. Engager er der du holder oversikt over alle potensielle kunder og kontakter dem direkte. Perfekt for salg!
Finn ut mer
LeadJabber Engager
ANALYTICS & Rapport

Full kontroll med LeadJabber Analytics og Rapport

Spor ytelsen til dine kampanjer og sekvenser. Få liveoppdateringer om antall åpnede, klikkede eller svarte hendelser, og ta øyeblikkelig handling om nødvendig. Administrer salgsteamet ditt og følg aktiviteten til hvert teammedlem. Del maler for beste praksis og vellykkede kampanjer med kollegene dine for å fremme teamutvikling og engasjement.
Finn ut mer
facebook-squarelinkedin-squarelinkedinangle-downpencildatabaseenvelopegraduation-hatbookuserscalendar-fulllaptop-phonebubblechart-barsrocketsyncmagnifierarrow-rightlayersfunnel