Hva er LeadJabber

LeadJabber er SaaS software for automatisering av salgs- og markedsføringsoppgaver. Hovedfokus for systemet er å bedre hverdagen til selgere og markedsførere. Systemet har stort fokus på leadgenerering og bruk av automasjon for å slippe repeterende oppgaver.
LeadJabber kan hjelpe deg med å administrere oppgaver, både manuelt og automatisert, relatert til jakten på nye leads til oppfølging av eksisterende kunder.

Systemet er kjent for Outreach, som er metodikk for å gå fra kalde prospekter til leads. Outreach handler om å bruke e-post som kommunikasjonsverktøy istedenfor eksempelvis cold calling.

LeadJabber er ikke kun for de som ønsker å benytte Outreach. Siden systemet handler om å automatisere repeterende oppgaver, kan også systemet settes opp til å håndtere hva som skal skje ved ulike handlinger. En rekke oppgaver blir aktuelle for en selger når en potensiell kunde ber om tilbud, dette kan systemet settes opp til å gjøre automatisk for selger.

LeadJabber kan brukes av ditt firma og team helt uten vår hjelp. Det passer for noen, men for andre passer det best å få hjelp. For de som ønsker hjelp, tilbyr vi tjenester rundt leadgenerering, outreach og møtebooking.
Nedenfor er det et knippe av bruksområder i forhold til hvordan funksjon ulike medarbeidere har i en bedrift. Om du har et eget salgsteam eller markedsføringsteam, les mer om hvordan de kan bruke systemet.

Salgsteam

LeadJabber hjelper salgsteamet ditt med å nå sine mål. Generer flere potensielle kunder, automatiser oppfølginger, nå flere potensielle kunder, og få tid til å gjøre det arbeidet du virkelig ønsker.
Finn ut mer

Kundeansvarlig

LeadJabber lar kundeansvarlige og Key Account Managere konvertere flere prioriterte leads til kunder. Vår software strømlinjeformer prosessen med å finne og nå selskaper og kunder av interesse.
Finn ut mer

Kundesuksessteam

LeadJabber gjør det morsomt og enkelt for ditt kundesuksessteam å ønske nye kunder velkommen og enkelt gjøre løsningene dine til en del av deres forretningsinfrastruktur.
Finn ut mer

Markedsføringsteam

LeadJabber kan effektiviserer repeterende prosesser og gir markedsavdelingen din full kontroll på nødvendige oppgaver. Også oppgaver det kan være vanskelig for mennesker å håndtere. 
Finn ut mer
LeadJabber gjør hele salgsteamet
ditt mer effektivt. Slutt å ringe kaldt
og haen-til-en-samtaler i stor skala.
Privacy Policy
© Copyright 2023 LeadJabber AS

Be om demo

Vennligst legg igjen kontaktinformasjonen din nedenfor for å be om en demo
Request a demo