Forretningsbehov

LeadJabbers automatisering og intelligens sørger for at virksomheten din får en perfekt prosess. Salg og markedsføring er noe det må jobbes kontinuerlig med, og det er det LeadJabber handler om. Engasjer enkelt flere potensielle kunder, bygg mer pipeline og lær de beste grepene for å fokusere innsatsen.
Finn nye prospekter
Konverter til leads
Generer pipeline

Generer flere leads

Alle vil ha en strøm med nye potensielle kunder til sin virksomhet på den enkleste og mest kostnadseffektive måten. For å oppnå flere potensielle kunder trenger du en veletablert prosess. LeadJabber er et verktøy for å skape unike salgs- og markedsføringsprosesser som er riktig for din virksomhet.

Du kan bruke vårt unike prospekteringsverktøy slik at selgerne finner de rette prospektene. Selgerne dine kan også enkelt legge til eksisterende prospektlister.

Unike automatiserte sekvenser er enkle å lage. Dine ansatte kan skreddersy og teste hva som fungerer best.

Med Engager-verktøyet blir ingen potensielle kunder eller neste steg oversett eller glemt. Alt skjer i sanntid, og du har god gjennomsiktighet.
Full kontroll
Neste handling
Konverter

Konverter flere muligheter

Med LeadJabber Engager er det enkelt og morsomt å ha kontroll over prospekter, leads og muligheter. Forstå potensielle konverteringstrinn gjennom salgstrakten og deleger oppgaver til andre på teamet ditt etter behov. Med LeadJabber Engager vil du bli varslet i sanntid når en handling skjer og se detaljene. Du vil heller aldri gå glipp av neste steg på veien mot å close en ny kunde.

I dagens digitale markedsføringstid hvor alt skjer øyeblikkelig, kan en sømløs prosess utgjøre hele forskjellen og gi deg et forsprang på markedet. Tenk på Engager som din virtuelle assistent som aldri sover.
Automatiser Onboarding
Support automatisering
Behold kundene dine

Overgå kundens forventninger

Bedriftene våre er på sitt beste når kundene våre er på sitt beste. Målet bør alltid være å overgå kundenes forventninger. LeadJabber handler om å ha gode prosesser, men ikke bare i salgs- og markedsføringsfasen.

Med LeadJabber kan du sette opp automatiserte prosesser for hva som skal skje i ombordstartsfasen, supportfasen og i aktive kundeforhold. Å ha gode prosesser i disse fasene er nøkkelen; det er tross alt vanskeligere å skaffe seg en ny kunde enn å beholde en kunde.

Kom i gang

Be om en demo, så tar vi kontakt med deg om kort tid
Be om demo
facebook-squarelinkedin-squarelinkedinangle-downcirclepencildatabaseenvelopegraduation-hatbookuserscalendar-fulllaptop-phonebubblechart-barsrocketsyncmagnifierarrow-rightlayersfunnel