Kundeansvarlig

Kundeansvarlige og Key Account Managere.

LeadJabber logo
LeadJabber lar kundeansvarlige og Key Account Managere konvertere flere prioriterte leads til kunder. Vår software strømlinjeformer prosessen med å finne og nå selskaper og kunder av interesse. Jakten på nye kunder og utvikling av nye forretningsmuligheter har aldri vært enklere.

Hjelp dine salgsledere med å nå sine mål med automatisering!

Vitenskapelige studier i de siste årene antyder at automatisert salgsengasjement resulterer i rett og personlig kundeinteraksjon. Med andre ord, det bygger tillit mellom bedriften din og kundebasen, og gir mulighet for mer intime kundeforhold (1). Tiden er inne for å ta neste skritt. Finpuss dine salgsledere for en digital salgsrevolusjon.

1. Les studien om Aalto University


Gi Salgsteamet Ditt Styrke!

Ønsker du å sikre nye kunder og maksimere forretningspotensialet ditt? Med LeadJabber for hånden vil Account Executives nå sine mål enklere og raskere.

Gi salgsteamet full kontroll over alle pipelines og salgstrakter. LeadJabber er spesielt designet for å effektivisere alle digitale salgsprosesser. La aldri en mulighet eller et nytt kundeemne gli gjennom fingrene igjen.

Vår software gjør det enkelt for salgsavdelingen å benytte enhver mulighet som kommer deres vei. Konstruer skreddersydde sekvenser for å fange oppmerksomheten til målgruppen din. Design automatiserte systemer som passer kommunikasjonsbehovene til din eksisterende kundebase.

Hvor er det beste stedet å nå nye kunder? Vi vil gjerne tro at det er på plattformene de bruker daglig. Dermed bestemte vi oss for å legge til rette for sømløs kommunikasjon med kundene dine, enten de foretrekker e-post eller tekstmeldinger. LeadJabber åpner for integrering av forskjellige plattformer i grensesnittet for å gjøre kundekommunikasjonsprosesser så smidige som mulig.

Kom deg i en god posisjon! Når potensielle kunder blir kunder, vær klar med automatiserte sekvenser for salg, videresalg og fornyelse av kontrakter med eksisterende kunder. LeadJabber tar seg av alt; algoritmene våre skyver digitalt salg til neste nivå. Møt den nye markedsføringsroboten din i dag.

Klar til å stupe inn? Be om demo

LeadJabber gjør hele salgsteamet
ditt mer effektivt. Slutt å ringe kaldt
og haen-til-en-samtaler i stor skala.
Privacy Policy
© Copyright 2023 LeadJabber AS

Be om demo

Vennligst legg igjen kontaktinformasjonen din nedenfor for å be om en demo
Request a demo