OM LEADJABBER

LeadJabber gir deg verktøy for å skaffe leads, ha bedre 
dialog med dine kunder og alt kan gjøres automatisert.

Kort om LeadJabber

LeadJabber settes opp til å gjøre ulike oppgaver innen salg, markedsføring og service. De fleste har mange aktiviteter mot både nye og eksisterende kunder, men alt for lite tid og ressurser til å gjennomføre disse. Noen oppgaver er heller ikke mulig for et menneske å utføre.

LeadJabber kan konfigureres til å utføre en eller flere av disse aktivitetene, og dette gjøres automatisert.

Systemet har en svært fleksibel workflow builder , som man selv kan konfigurere. Denne fleksibiliten sørger for at både enkle og avanserte workflows kan opprettes. 
LeadJabber har egen tracker som analyserer brukerdata fra ditt nettsted på personnivå. Med slik data, kan du gjøre automatiserte handlinger basert på bruksmønster.

Om Selskapet

LeadJabber er et produkt utviklet og eid av Compile AS. Programmet har vært på markedet siden 2017, men fullversjonen av LeadJabber ble for første gang lansert i 2018. Selskapets hovedgründer er senior software arkitekt Rune Storkås. Selskapet er basert i Norge men har internasjonale ambisjoner. 

Les mer om LeadJabber eller besøk compile.no for å lese mer om vårt digitale markedsbyrå!

Styret

For å gjøre LeadJabber til et bra produkt er teknologien selvsagt viktig. Men den virkelige lidenskapen til styret er å skape unik merverdi for kundene og fantastiske brukeropplevelser for alle. Vi har ett felles mål i styret; «Å hjelpe våre kunder å vokse ved å tilby markedets beste Automatiserings verktøy».

Rune Storkås

Styreleder

Øystein Storkås

Styremedlem

Emil Lindegaard

Styremedlem

Ole Mathis Eng

Styremedlem

Karriere i LeadJabber

LeadJabber er et spennende sted å jobbe for folk som har en lidenskap for digital markedsføring og automatisering. Marketing Automation er en bransje i sterk vekst globalt og vil bare fortsette å vokse i årene fremover. LeadJabber er godt rustet for denne veksten med sin innovative software og planlegger å ta en bit av denne kaken i global skala.

Vi er alltid på jakt etter nye talenter. Har du personlige ambisjoner så leter vi etter deg. Våre medarbeidere har muligheten til å utvikle seg i takt med selskapet og bli en del av å forme fremtiden til LeadJabber. Vi oppmuntrer til teamwork – ingen selskap bygges av ett menneske.

Føler du at du kunne passet inn hos oss? Har du lyst til å bli med på den digitale revolusjonen? Sjekk våre ledige stillinger eller bare send oss en åpen søknad med CV så tar vi kontakt med deg! Takk for interessen.
LeadJabber er marketing automation software
for å skaffe nye leads og ha en god dialog
med kunder. Automatisering. Alltid.
© Copyright 2020 - Compile AS - All Rights Reserved
BLOGG
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram