Kundesuksessteam

LeadJabber gjør det morsomt og enkelt for ditt kundesuksessteam å ønske nye kunder velkommen og enkelt gjøre løsningene dine til en del av deres forretningsinfrastruktur.
Bygg relasjoner
Ombordstigning
Oppfølging

Hjelp ditt kundesuksessteam å nå sine mål med automatisering

Kaster du bort menneskelige ressurser på store oppgaver som er enklere og mer presist utført av automatiserte algoritmer og software?

Ta ansvar og lag dine egne regler med LeadJabber. Tilpass alle prosessene dine etter de spesifikke behovene til dine individuelle kunder eller kundegrupper. Effektiviser alle kundeoverganger og gjør virksomheten din til en velorganisert digital salgsmaskin.
  • Sett opp automatiserte sekvenser over flere kanaler for å få kontakt med potensielle kunder.

  • Send tilpassede e-postmeldinger i stor skala og planlegg oppgaver for å kommunisere med potensielle kunder og kunder via SMS, telefon og sosiale medier.

  • Frigjør dine administrative representanter for å få kontakt med flere kunder.

  • Automatiser oppfølgingen etter landing av nye kunder.

  • Implementer et sett med “on-boarding” sekvenser for å gi nye kunder en perfekt start.

  • Ta en ledende posisjon på markedet med kundeservice i verdensklasse, oppsalg, opplæring/utdanning og reduser kundetap.

Gi næring til kundetilfredshet med LeadJabber Engager!

LeadJabber Engager er din helt egen personlige assistent. Engager er ivrig etter å sikre at virksomheten din tar godt vare på dine viktigste kunder. Den vil fortelle deg hva du skal gjøre og når du skal gjøre det. Mist aldri en kunde igjen på grunn av langsomme eller glemte kundeserviceangrep!

Kom i gang

Be om en demo, så tar vi kontakt med deg om kort tid
Be om demo
facebook-squarelinkedin-squarelinkedinangle-downcirclepencildatabaseenvelopegraduation-hatbookuserscalendar-fulllaptop-phonebubblechart-barsrocketsyncmagnifierarrow-rightlayersfunnel